Anläggning

Få hjälp med fundraising till ert lokala DIY-projekt!

Vi på Sveriges Skateboardförbund vill hjälpa er föreningar få in finansiering till DIY-projekt(Do It Yourself-projekt) som inte ryms inom befintliga byggstöd idag. Vi gör det genom att tillhandahålla en ett-års licens på TargetAid.com där er förening får bra exponering och enkelt kan söka stöd från allmänheten, företag och andra organisationer. Target Aid är en plattform som tar hela processen från A till Ö genom att tillhandahåller marknadsföringsverktyg, plattform, utbetalning, återrapportering m.m. Genom att ha ett konto på Target Aid kommer ni nå ut till en stor publik ni inte hade nått annars, visa ert sociala engagemang och enklare få stöd från medlemmar och företag. Ni kan även se era framsteg i real-tid och ni kan även dela era initiativ i era sociala medier.

Kriterier:
-Ni har en plan för ett DIY-projekt av något slag på er förenings hemort.

Exempel: DIY-park, miniramp, curb, quarterpipe, rail, vulkan eller bänk. Bara fantasin sätter gränserna!

Genom att göra en intresseanmälan vill vi på förbundet testa detta för att se hur stor genomslagskraft plattformen har tillsammans med ert engagemang, vilket intresse för DIY-projekt som finns och testa nya sätt att hjälpa våra medlemsföreningar.

Ansök genom att fylla i vårt formulär HÄR så återkommer vi till er. Intresseanmälningarna behandlad löpande.
-GO GO GO! 
 https://forms.gle/ZkVptsYRW4QpSH78A