Okategoriserade

SSF söker projektledare

Sveriges Skateboardförbund söker projektledare för kartläggning och analys av miljö och hållbarhet.
Tidsbegränsad projektanställning.

 

Sveriges Skateboardförbund är ett ungt förbund med ca 100 medlemsföreningar som tillsammans har över 30.000 aktiva utövare som ständigt ökar.
Hållbarhet är viktigt för ett växande organisation och vi ska under en koncentrerad tid kartlägga och analysera nuläge och framtid för vår och våra föreningars verksamhet.

Om tjänsten

Heltidstjänst med placering på vårt kansli i Majorna i Göteborg.
Du kommer att arbeta med kartläggning och analys av miljö och hållbarhet i linje med Riksidrottsförbundets hållbarhetspolicy. Arbetet kommer att genomlysa vår verksamhet med mål att ge en nulägesanalys av verksamheten samt uppdatera policys och riktlinjer. Arbetstiden är för det mesta kontorstider men kan innefatta viss arbetstid på kvällar och helger, något som du själv kan vara med och påverka. Körkort och tillgång till egen bil är en stor fördel.

Din profil 
Du har god kännedom om skateboardkulturen och idrottsrörelsens föreningsliv samt kunskap om att driva och utveckla föreningar. Du ska ha koll på hur förbundet jobbar och är organiserat samt känna till idéprogrammet ”Idrotten vill”, strategi 2025 samt Riksidrottsförbundets policy för hållbarhet.
För oss är det viktigt att du har kunskap om jämställdhet, inkludering och normkreativitet då det är något som ska genomsyra hela vår verksamhet.
Som person tror vi att du är flexibel, lyhörd, lösningsfokuserad med en förmåga att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du bör kunna planera och organisera ditt arbete väl. Du har hög social kompetens, lätt för att samarbeta med olika människor och kan kommunicera bra i både tal och skrift.

Lön: Månadslön efter överenskommelse.
Anställning: maj – september

Sista ansökningsdag: 24 maj, ansökningar behandlas fortlöpande och intervjuer kan komma att göras under ansökningstiden.
Tillträde: i maj månad, så snart som möjligt.

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt löneanspråk.

Frågor? 
Kontakta vår Generalsekreterare Katharina Sterner här.

Vi tar emot ansökan via e-post: info@sverigesskateboardforbund.se