PressmeddelandeTävling

Skateboardcupen 2024

Skateboardcupen

Nytt för i år är att vi kör två separata serier, Park & Street. 

Klasserna är som vanligt: Junior, Tjej, Senior & i år kör vi även Masters på alla stopp. Serien sträcker sig från Mars till december och vår målsättning är att sprida cupen geografiskt över hela landet. Vi kickar igång den 23/3 med Bowl i Halmstad där vi både 2016 & 2019 har kör SM i Bowl med riktigt ösiga tävlingar som resultat. Sen avslutar vi med en tvådagars avslutning för bägge grenarna i malmö, 6-7e december. 

Cupens totalvinnare blir svensk mästare, vad betyder det? Vi kommer att kora årets svenska mästare i respektive klass & gren genom att sammanställa de tre bästa resultaten av de fyra totala deltävlingarna. Varje åkare får alltså räkna bort ett resultat under årets gång. 

Anmälan sker som vanligt på plats och mer info kring varje stopp, boendeerbjudande, öppettider för practice, tävlingsformat etc kommer för Halmstad inom kort. 

De deltävlingar som ännu inte kommunicerats ut kommer att presenteras löpande så fort allt är klart kring dessa. Håll utkik. Vi kommer även att ta fram en tydligare webbnärvaro för skateboardcupen på denna sida där vi kommer samla all info. När den länken är klar kommer vi att uppdatera denna post sam kommunicera ut detta i övriga kanaler. 

Har ni frågor så ta kontakt med Henrik Cederlund

0793-489953 alt hc@sverigesskateboardforbund.ser

 

Klicka på bilderna för att förstora