Verksamhet

God Hjul önskar SSF

God Hjul önskar Sveriges Skateboardförbund

2020 har varit ett väldigt speciellt år med inställda events och förändrad verksamhet. Vi på förbundet har imponerats över hur alla medlemsföreningar har tacklat de utmaningar som Covid-19 inneburit. Vi vet att det för er, liksom för oss, inneburit mycket diskussioner och oro och just nu är det tungt då många helt har fått ställa in och stänga sina anläggningar. Tveka inte att kontakta oss för att få hjälp att söka kompensationsstöd för inkomstbortfall. Ansökningsperioden pågår 15-26/1.

Alex finns tillgänglig under mellandagarna och övriga kollegor är tillbaka efter nyår.

Ni hittar våra kontaktuppgifter här:
https://sverigesskateboardforbund.se/kontakt/

Nu tar vi nya tag och hoppas att 2021 blir året med mer skate än nånsin!