PressmeddelandeTävling

Hampus Winberg tas med i SOKs Topp och Talang!

Med 200 dagar kvar till OS i Tokyo tar SOK ytterligare en aktiv i stödprogrammet Topp och Talang. Det rör sig om den 14-årige skateboardtalangen Hampus Winberg från Varberg som kommer få stöd för att satsa mot världstoppen med sikte på OS i Los Angeles 2028.

– Med Hampus välkomnar vi en ny generation idrottare med sikte på LA 2028 och OS 2032. De närmaste två åren ser vi framför oss möjligheten att långsiktigt satsa på ett 30-tal unga aktiva på samma sätt. Hampus är dock en kille som redan har trick med svårighetsnivåer som i nästa steg kan ta honom till bra prestationer redan in Paris 2024, säger SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo.

Sedan tidigare så ingår även OSKI & Kalle Berglind i SOKs satsning

STORT GRATTIS HAMPUS!

Läs mer här:

https://sok.se/pressmeddelanden/2021-01-04-skateboardlofte-tas-med-i-topp-och-talang.html

Se mer av Hampus: