Inkludering

Ledarskaps workshop för dig som identifierar dig som tjeje/kvinna/ickebinär 29 oktober 12-14 GBG

Välkommen på ledarskapsworkshop för tjejer/kvinnor, trans och ickebinära skateboardåkare som är medlem i någon av våra anslutna skateboardföreningar.

Är du aktiv ledare i en skateboardförening eller vill bli det? Håller du i tjejskate/riktad satsning eller är sugen att dra igång skateboardlektioner? I så fall är du välkommen på Sveriges Skateboardförbunds ledarskapsträff för dig som identifierar dig som tjej/kvinna/ickebinär som hålls i Bunkeberget 29 oktober klockan 12:00-14:00.
Vi kommer att få inspiration av kvinnliga skateboardledare, diskutera vad en skateboardledare är, vad det finns för olika ledare, vilka förutsättningar och utbildningar som finns idag och vad tycker du saknas? Syftet är att informera och inspirera dig som är intresserad att utvecklas och vill påverka dina och andras förutsättningar gällande ledarskap inom skateboard. Som medlem i någon av våra anslutna föreningar har du möjlighet att även söka resestöd för att delta på denna workshop. 

Låter det intressant så kan du anmäla dig här! https://forms.gle/QhgCGMtgEShxWeyN7
Workshopen är gratis men föranmälan krävs, sista anmälningsdag 28/10 kl 12:00.

Vi bjuder på fika och efter träffen är det Get on Board event med Vans och Göteborgs skateboardförening med start kl 16:00. facebook.com/events/633863781704797

För frågor kontakta:  Katta Sterner |   ks@sverigesskateboardforbund.se   |  0721-599666